Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hondsbroek 7 + 9 in Born 6121 XB

Hondsbroek 7 + 9

6121 XB Born
Vraagprijs € 194.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

**ZEER ROYALE BOUWKAVEL**
**VRIJSTAANDE WONING OF TWEEKAPPER MOGELIJK**
**PRIMA LOCATIE**
**MET PLAN VOOR EEN SPLITSBAAR WOONHUIS**

Bouwen op een mooie locatie nabij het centrum van Born? Misschien dat u op deze grote (dubbele) bouwkavel (ca. 2.427 m²), gelegen aan Hondsbroek 7 en 9 uw droom kunt waarmaken. De L-vormige kavel bestaat uit twee kadastrale percelen, is...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

**ZEER ROYALE BOUWKAVEL**
**VRIJSTAANDE WONING OF TWEEKAPPER MOGELIJK**
**PRIMA LOCATIE**
**MET PLAN VOOR EEN SPLITSBAAR WOONHUIS**

Bouwen op een mooie locatie nabij het centrum van Born? Misschien dat u op deze grote (dubbele) bouwkavel (ca. 2.427 m²), gelegen aan Hondsbroek 7 en 9 uw droom kunt waarmaken. De L-vormige kavel bestaat uit twee kadastrale percelen, is ca. 95 m diep, heeft een frontbreedte van ca. 16 m en is aan de achterzijde ca. 33 m breed.

Er is eventueel een plan aanwezig voor het bouwen van een splitsbaar huis met ondergelegen garage (ook ideaal voor dubbele bewoning). Deze geprojecteerde woning is met een kleine verbouwing om te bouwen naar een tweekapper. Schetsen van dit eventuele bouwplan treft u aan in de fotopresentatie. Een eigen invulling, bijvoorbeeld het bouwen van een vrijstaande woning of bungalow is ook een mogelijkheid.

De kavel is goed gelegen nabij het gezellige en complete centrum van Born, met scholen en winkels op loopafstand. Ideaal is de ligging aan de A2, waardoor omliggende plaatsen snel bereikbaar zijn.

-----

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Michel Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Michel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Michel Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 194.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 2427 m² Kadasteroppervlakte 2427 m² Kadastrale gegevens Gemeente Born Sectie F Perceelnummer 2191 Oppervlakte 1655 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Born Sectie F Perceelnummer 2114 Oppervlakte 772 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Hondsbroek 7 + 9, 6121 XB Born

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.