Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Maasheuvel 35 in Roosteren 6116 BS

Maasheuvel 35

6116 BS Roosteren
Vraagprijs € 345.000,- k.k.
Onder bod

Omschrijving

**NIEUWBOUW/ HERBOUWD HERENHUIS**
**FRAAIE UITSTRALING, ROYALE INDELING**
**AFWERKING EN INDELING NAAR WENS MOGELIJK**
**UITSTEKENDE ISOLATIE, ZEER ENERGIEZUINIG**

Maasheuvel 31 en 35 in Roosteren: een unieke objecten uit een voormalig complex van meerdere woningen. Dit aanbod betreft Maasheuvel 35.

Uniek, omdat het hier gaat om een herenhuis daterend...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1890 Woonoppervlakte 330 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

**NIEUWBOUW/ HERBOUWD HERENHUIS**
**FRAAIE UITSTRALING, ROYALE INDELING**
**AFWERKING EN INDELING NAAR WENS MOGELIJK**
**UITSTEKENDE ISOLATIE, ZEER ENERGIEZUINIG**

Maasheuvel 31 en 35 in Roosteren: een unieke objecten uit een voormalig complex van meerdere woningen. Dit aanbod betreft Maasheuvel 35.

Uniek, omdat het hier gaat om een herenhuis daterend uit 1890, dat momenteel feitelijk herbouwd wordt, met gebruikmaking van de modernste isolatietechnieken. Dit pand wordt in het lopende bouwproces te koop aangeboden, om het voor geïnteresseerden en de uiteindelijke koper mogelijk te maken eigen wensen in de afwerking en indeling van de woning uit te werken. Hoe eerder in het bouwproces gepraat kan worden, hoe meer eigen wensinvulling mogelijk is.
De buitenwerk, de gevels, kozijnen en diverse inpandige gedeelten zijn reeds gerenoveerd. Hierbij heeft het pand haar fraaie karakteristieke uitstraling behouden. Tevens is reeds het dak geheel vernieuwd. Het authentieke spantwerk is hierbij gehandhaafd kunnen blijven. Het is uiteindelijk de bedoeling dat het pand zeer energiezuinig zal worden verwarmd, evt. met een warmtepomp (optie).

Het pand heeft een zeer ruime indeling, met drie vloeren/ verdiepingen van ca. 95 m², een nieuwe aanbouw (ca. 55 m²) en een gewelfde kelder (totale woonoppervlakte mogelijk tot ca. 330 m²). Ook inzake het perceel zijn nog naar wens afspraken te maken, aangezien dit nog ingemeten moet en kan worden. De beoogde perceelgrootte die bij dit aanbod hoort bedraagt ca. 850 m². In overleg is eventueel meer of minder grond bespreekbaar. De zijtuin aan de rechterzijde van het pand wordt bij het pand geleverd. De grote poort aan de linkerzijde zal deel uit gaan maken van Maasheuvel 33 (welke onder gelijksoortige condities te koop wordt aangeboden).

Zoals beschreven wordt het pand in het lopende bouwproces te koop aangeboden. De vraagprijs bedraagt dan ook een vanaf-prijs, waarbij de bouw met inbegrip van casco vloeren en wandafwerking (geïsoleerd) en het pand wind- en waterdicht wordt geleverd, met inbegrip van ca. 850 m² grond. In overleg kan tegen meerprijs voor een nader te bepalen afwerkings- en installatieniveau worden gekozen, zelfs een sleutelklare afwerking is tegen een nader te bespreken, berekenen en bepalen prijs mogelijk. Hoe eerder wensen kenbaar worden gemaakt, hoe meer er mogelijk is.

INDELING (Let op: diverse indelingsvarianten zijn evt. mogelijk!)

SOUTERRAIN

-- Grote gewelfde kelder --

BEGANE GROND

-- Entree met trapopgang -- kantoorruimte (ca. 17 m²), evt. te gebruiken als slaapkamer -- woonkamer -- leefkeuken in nieuwe aanbouw (ca. 55 m²) -- technische ruimte -- portaal -- toilet -- diepe tuin op het zuiden --

EERSTE VERDIEPING

-- Drie à vier nog in te delen slaapkamers -- badkamer -- overloop --

TWEEDE VERDIEPING

-- Zeer ruime zolder -- diverse indelingen mogelijk: evt. meerdere kamers --

ALGEMEEN

- FRAAI BOUWPROJECT
- AUTHENTIEKE UITSTRALING EN GEVOEL
- RUIME INDELING, VEEL WOONOPPERVLAKTE
- MODERNSTE ISOLATIE TECHNIEKEN
- ENERGIEZUINIG, MODERNSTE VERWARMINGSTECHNIEKEN
- EIGEN WENSEN ZIJN IN OVERLEG IN TE VULLEN
- AFWERKINGSNIVEAU IN OVERLEG TE KIEZEN
- GROOT EN MOOI PERCEEL
- FIJNE WOONLOCATIE
- A2 OP 2 MINUTEN AFSTAND
- HET PERCEEL DIENT NOG KADASTRAAL INGEMETEN TE WORDEN
- PLATTEGRONDEN VOLGEN

---

- De geadverteerde prijs bedraagt een vanaf-prijs, waarbij het pand wind- en waterdicht, met een inpandig casco-afwerkingsniveau en met een perceel van ca. 850 m² (of een nader te bepalen formaat) wordt geleverd. Verdere
afbouw dient bij deze prijs nog en eventueel in eigen beheer te geschieden. Zoals hierboven beschreven is een verdergaande afwerking in overleg met verkoper en tegen een nader overeen te komen meerprijs bespreekbaar. Eigen woonwensen zijn in dezen waar mogelijk in te vullen.

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Michel Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Michel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Michel Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Onder bod Vraagprijs € 345.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1890 Bouwjaar toelichting renovatie/ vernieuwbouw 2018/ 2019 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 330 m² Perceeloppervlakte 1895 m² Overige inpandige ruimte 22 m² Inhoud 1080 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel uit 2019 Buitenruimte Tuin Achtertuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 720 m² (48.0 m bij 15.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Toelichting geheel vernieuwd Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Roosteren Sectie G Perceelnummer 345 Oppervlakte 1690 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Roosteren Sectie G Perceelnummer 346 Oppervlakte 205 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Maasheuvel 35, 6116 BS Roosteren

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.