Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Maasheuvel 31 in Roosteren 6116 BS

Maasheuvel 31

6116 BS Roosteren
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

**NIEUWBOUW/ HERBOUWD WOONHUIS**
**FRAAIE UITSTRALING, ROYALE INDELING**
**AFWERKING EN INDELING NAAR WENS MOGELIJK**
**UITSTEKENDE ISOLATIE, ZEER ENERGIEZUINIG**

Maasheuvel 31 en 35 in Roosteren: twee unieke objecten uit een voormalig complex van meerdere woningen. Dit aanbod betreft Maasheuvel 31.

Een mooi voormalig boerenwoonhuis daterend uit 1890,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1890 Woonoppervlakte 190 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

**NIEUWBOUW/ HERBOUWD WOONHUIS**
**FRAAIE UITSTRALING, ROYALE INDELING**
**AFWERKING EN INDELING NAAR WENS MOGELIJK**
**UITSTEKENDE ISOLATIE, ZEER ENERGIEZUINIG**

Maasheuvel 31 en 35 in Roosteren: twee unieke objecten uit een voormalig complex van meerdere woningen. Dit aanbod betreft Maasheuvel 31.

Een mooi voormalig boerenwoonhuis daterend uit 1890, dat momenteel feitelijk herbouwd wordt, met gebruikmaking van de modernste isolatietechnieken en een aansprekende INDUSTRIËLE AFWERKING! Dit pand wordt in het lopende bouwproces te koop aangeboden, om het voor geïnteresseerden en de uiteindelijke koper mogelijk te maken eigen wensen in de afwerking en indeling van de woning uit te werken. Hoe eerder in het bouwproces gepraat kan worden, hoe meer eigen wensinvulling mogelijk is.

Het buitenwerk, de gevels, kozijnen en diverse inpandige gedeelten zijn reeds gerenoveerd. Hierbij heeft het pand haar fraaie karakteristieke uitstraling behouden. Tevens is reeds het dak geheel vernieuwd. Authentieke elementen zijn waar mogelijk gebleven. Het is uiteindelijk de bedoeling dat het pand zeer energiezuinig zal worden verwarmd, optioneel met een warmtepomp.

Het pand heeft een zeer ruime indeling, met twee vloeren/ verdiepingen met een totale woonoppervlakte tot ca. 220 m². Ook inzake het perceel zijn nog naar wens afspraken te maken, aangezien dit nog ingemeten moet en kan worden. De beoogde perceelgrootte die bij dit aanbod hoort bedraagt ca. 850 m². In overleg is eventueel meer of minder grond bespreekbaar. De oprit met poort aan de rechterzijde van het pand wordt bij het pand geleverd.

Zoals beschreven wordt het pand in het lopende bouwproces te koop aangeboden. De vraagprijs bedraagt dan ook een vanaf-prijs, waarbij de bouw met inbegrip van casco vloeren en wandafwerking (geïsoleerd) en het pand wind- en waterdicht wordt geleverd, met inbegrip van ca. 850 m² grond. Gedurende het verder gaande bouwproces zal de prijs toenemen. In overleg kan eventueel tegen meerprijs voor een nader te bepalen afwerkings- en installatieniveau worden gekozen, zelfs een sleutelklare afwerking is tegen een nader te bespreken, berekenen en bepalen prijs mogelijk. Hoe eerder wensen kenbaar worden gemaakt, hoe meer er mogelijk is.

INDELING (Let op: diverse indelingsvarianten zijn evt. mogelijk!)

BEGANE GROND

-- Entree -- kantoortje/ slaapkamer -- berging -- toilet -- zeer fraaie en hoge open woonkamer (voormalige schuur) met deels open keuken (open hoogte woonkamer tot aan de nok, ca. 7,50 m) -- diepe tuin op het zuiden -- oprit met fraaie boogpoort --

EERSTE VERDIEPING

-- Straatzijde: Twee slaapkamers -- badkamer -- openingen met zicht op de woonkamer -- BRUG (INDUSTRIËLE BOUWSTIJL) over de woonkamer naar de tuinzijde van deze woonlaag -- zeer royale masterbedroom met sanitaire voorzieningen --

ALGEMEEN

- FRAAI BOUWPROJECT
- STOERE INDUSTRIËLE BOUWSTIJL
- RUIME INDELING, VEEL WOONOPPERVLAKTE
- MODERNSTE ISOLATIE TECHNIEKEN
- ENERGIEZUINIG, MODERNSTE VERWARMINGSTECHNIEKEN
- EIGEN WENSEN ZIJN IN OVERLEG IN TE VULLEN
- AFWERKINGSNIVEAU IN OVERLEG TE KIEZEN
- GROOT EN MOOI PERCEEL
- FIJNE WOONLOCATIE
- A2 OP 2 MINUTEN AFSTAND
- HET PERCEEL DIENT NOG KADASTRAAL INGEMETEN TE WORDEN

---

- De geadverteerde prijs bedraagt een vanaf-prijs, waarbij het pand wind- en waterdicht, met een inpandig casco-afwerkingsniveau en met een perceel van ca. 850 m² (of een nader te bepalen formaat) wordt geleverd. Afbouw dient bij deze prijs nog en eventueel in eigen beheer te geschieden. Zoals hierboven beschreven is een verdergaande afwerking in overleg met verkoper en tegen een nader overeen te komen meerprijs bespreekbaar. Eigen woonwensen zijn in dezen waar mogelijk in te vullen.

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Michel Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Michel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Michel Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1890 Bouwjaar toelichting renovatie/ vernieuwbouw 2018/2019 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 190 m² Perceeloppervlakte 1690 m² Inhoud 775 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel uit 2019 Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 456 m² (38.0 m bij 12.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Roosteren Sectie G Perceelnummer 345 Oppervlakte 1690 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Maasheuvel 31, 6116 BS Roosteren

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.